Om meg

Selvstendig byggmester med 16 års erfaring i bransjen.

 

Be om tilbudAlle tjenester

Byggmester Mats Myhre AS

Jeg er en blid og positiv byggmester med 16 års erfaring i
bransjen. Jeg utfører det aller meste innen bygningsarbeid og har stor interesse og stolthet for faget. Jeg trives godt på jobb, hele veien fra kjelleren til toppen av taket.

Fleksibilitet er min styrke og jeg har en filosofi om at ”jobb er jobb” uansett hva det måtte være, så lenge jeg er kapabel til å utføre det.

God oppfølging og rask respons skal kjennetegne meg!

Smidig og serviceinnstilt

Jeg går i gang på alle jobber med godt mot og forsøker hele veien å skape den beste løsningen sammen med kunden. Endringer og utfordringer er en del av hverdagen, men stopper meg aldri!

Jeg er heller ikke fremmed for å utføre litt ”småfiks” i tillegg til det avtalte oppdraget.

 

 

 

 

Mine samarbeidspartnere

Mine samarbeidspartnere

Fornøyde kunder

"Da jeg skulle skifte tak på mitt 50 år gamle hus, gruet jeg meg for prosessen, men med Byggmester Mats Myhre gikk arbeidet som en drøm. Det er kvalitet i alt han gjør. Han er punktlig, løsningsorientert, positiv, samarbeider godt, informerer godt og er en usedvanlig dyktig håndverker. Jeg ble strålende fornøyd med taket og hele prosessen, og anbefaler ham på det sterkeste."

- Catharina Gilje

"En utrolig dyktig og kvalitetsorientert byggmester. Ærlig og løsningsorientert med fokus på god kundeservice og -tilfredshet. Punktlig og ryddig."

- Morten Urstad

"Dyktig, pålitelig og hyggelig byggmester!"

- Johanne Matre Gjendal

"Da jeg trengte noen som kunne rive noen vegger hos meg tok jeg kontakt med Mats, og det angrer jeg ikke på! Resultatet ble enda bedre enn jeg hadde forventet, og jeg er kjempefornøyd. Jeg kan anbefale Mats på det sterkeste."

- Eva Monsen Høiby

"Tidligere gjorde jeg snekker jobben selv. Resultatene ble deretter.... Så ønsket jeg bedre kvalitet og valgte snekker ut i fra pris. Resultatene ble ikke mye bedre enn jeg klarte selv. Nå har jeg valgt snekker ut i fra kvalitet OG pris. Resultatet er knall bra. Jeg anbefaler Byggmester Mats Myhre på det sterkeste. Han leverer arbeid du blir fornøyd med, lenge!"

- Mette Sevaldson

"Jeg har hatt gleden av å ha byggmester Mats Myhre til å utføre en rehabiliterings jobb på vårt hus. Myhre er en dyktig håndverker, er kreativ, profesjonell og ikke minst pålitelig.
Kan gi han den beste anbefaling."

- Bitten Graasvoll

"En utrolig hyggelig og dyktig Byggmester! Mats og gjengen var hos oss i det verste snøværet i Vennesla. Jobben dem gjorde var utrolig bra, og vi fikk gode råd og hjelp med det vi måtte trenge. Han hadde god dialog hele veien og tok ansvar over prosjektet."

- Tola Pen

Send meg en melding

Org. nr. 923 806 636 MVA